Kjøpsbetingelser

  • Kjøpsbetingelser

FRAKT

VI SENDER ALLE VARER FRAKTFRITT

BETALING

Du kan handle trygt i vår nettbutikk. Vi tilbyr betaling gjennom Klarna, og du velger selv hvordan du ønsker å betale ut fra hva som passer ditt behov. Du velger ønsket betalingsalternativ i kassen, og får da mulighetene til å velge mellom VISA/Kredittkort, delbetaling eller faktura med 14 dagers betalingsfrist.

BETINGELSER OG ANGREFRIST

Du skal føle deg helt trygg når du handler i vår nettbutikk, og vi forholder oss til kjøpsloven og angrerettloven. Angrerettloven innebærer at du som kunde kan angre kjøpsavtalen du har inngått ved kjøp i vår nettbutikk, uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen og angrefristskjema er mottatt.

Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

Det er ikke angrerett på graverte varer eller spesialbestillinger.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke: www.forbrukerradet.no

RETUR

Dersom du av ulike grunner ikke ønsker å beholde en vare, kan du returnere den sammen med utfylt angreskjema. Dette skjemaet må alltid følge med varen når du sender den i retur.

Adresse for retur:

Storgata 2 6002  6003 Ålesund

Du kan returnere varer du har kjøpt når det er noe feil med varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt, eller om du angrer på kjøpet. I følge Angrefristloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Merk at Angrefristloven og bytterett ikke gjelder graverte gjenstander eller spesialbestillinger. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

GARANTI

Urmaker Nelvik garanterer for våre produkter i to år fra kjøpsdato.

Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, og dekker ikke normal slitasje av et produkt.