VELKOMMEN TIL NETTBUTIKKEN VÅR !

Her kan du i fred og ro studere produktene våre , bestille det du måtte ønske og få det levert hjem i posten. Du kan selvfølgelig også velge å hente varen i butikken. Gjennom vår avtale med Klarna bestemmer du selv hvordan du vil betale enten du ønsker faktura, delbetaling eller å betale med kort. 

I nettbutikken legger vi ut varer som vi til en hver tid har på lager. Vi sender varene i løpet av 1-2 dager. Skulle vi av ulike årsaker være utsolgt for en vare kan det ta noen ekstra dager, men vi vil da informere deg om dette snarest.

Skulle du ikke finne varen du leter etter i nettbutikken kan du gå inn på merkene vi fører under fanen " MERKER ". Her vil du finne direkte link til alle merkene våre sine offisielle nettsider ved å klikke på logo til merket . Send oss en henvendelse på firmapost@urmakernelvik.no eller ring oss på tlf 70107030 hvis du ønsker å få vite pris og tilgjengelighet på produkter som ikke ligger i nettbutikken vår.


FRAKT:

VI SENDER ALLE VARER FRAKTFRITT

 

BETALING :

Du kan handle trygt i vår nettbutikk. Vi tilbyr betaling gjennom Klarna, og du velger selv hvordan du ønsker å betale ut fra hva som passer ditt behov. Du velger ønsket betalingsalternativ i kassen, og får da mulighetene til å velge mellom VISA/Kredittkort, delbetaling eller faktura med 14 dagers betalingsfrist.

 

BETINGELSER OG ANGREFRIST :

Du skal føle deg helt trygg når du handler i vår nettbutikk, og vi forholder oss til kjøpsloven og angrerettloven. Angrerettloven innebærer at du som kunde kan angre kjøpsavtalen du har inngått ved kjøp i vår nettbutikk, uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at varen og angrefristskjema er mottatt.

Melding om bruk av angreretten må gis til oss innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

Det er ikke angrerett på graverte varer eller spesialbestillinger.

Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke: www.forbrukerradet.no

 

RETUR :

Dersom du av ulike grunner ikke ønsker å beholde en vare, kan du returnere den sammen med utfylt angreskjema. Dette skjemaet må alltid følge med varen når du sender den i retur.

Adresse for retur:

Urmaker Nelvik Keiser Wilhgt 22 6003 Ålesund

Du kan returnere varer du har kjøpt når det er noe feil med varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt, eller om du angrer på kjøpet. I følge Angrefristloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Merk at Angrefristloven og bytterett ikke gjelder graverte gjenstander eller spesialbestillinger. Kjøper må selv bekoste returen. Vi anbefaler at du sender produktet som sporet sending.

 

GARANTI :

Urmaker Nelvik garanterer for våre produkter i to år fra kjøpsdato.

Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, og dekker ikke normal slitasje av et produkt.

 

 

 

Urmakermester

Kontakt oss